Jongleur inhuren doe je via Chapeau Circusartiesten

 

Heb je een evenement op de planning staan en ben je nog op zoek naar een toffe act? Onze jongleurs zorgen gegarandeerd voor een geslaagd event. Bij Chapeau Circusartiesten denken wij graag mee over de perfecte invulling van jouw feest of event. Wij hebben een zeer groot aanbod in professionele jongleurs die jong en oud weten te verassen. Ze zijn voorzien van prachtige kostuums en bijzondere attributen. Laat je betoveren door een spetterende act en stralende persoonlijkheid.

Waarom een jongleur inhuren?

Jongleren is een van de oudste circusdisciplines. In de middeleeuwen hielden acrobaten al ballen in de lucht. Jongeleren is echter veel meer dan alleen omhoog gooien en opvangen van objecten. Met de objecten moet ook een continu patroon worden gevormd. Dit hebben onze jongleurs meer dan onder de knie. Ze zijn vliegensvlug met balletjes, fakkels, borden en kegels! Met hun passie voor entertainen, laten ze het lijken of het niets is. Graag verrassen ze jouw met een knallend optreden. Allemaal om ervoor te zorgen dat jouw feest een unieke avond wordt om nooit te vergeten!

Wat voor soort jongleer-acts kun je bij Chapeau Circusartiesten inhuren?

Als je denkt dat elke jongleer-act hetzelfde is, dan heb je het mis. Er is veel verschil in acts. Zo kunnen wij je bij Chapeau Circusartiesten verblijden met de volgende acts:

  • Straatacts, voor op gezinsevents
  • Vuuracts, spektakel op festivals
  • Licht acts, in discotheken of op festivals
  • Theateracts, een podiumshow op hoog niveau ondersteund door licht en geluid

Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Wees niet getreurd. Wij denken maar al te graag met je mee. Zo kunnen we samen iets moois neerzetten wat niemand eerder heeft gezien. Daag ons uit!

Jongeleurs - circusartiest

Voor welk soort evenementen kan ik een jongleur inhuren? 

Onze jongleurs weten het publiek te boeien bij uiteenlopende evenementen. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of familiefeest gaat, een jongleur inhuren zorgt voor een waar spektakel. Geen event is te gek! De jongleurs zijn namelijk voor alle doelgroepen inzetbaar. Zo kunnen wij voor elke gelegenheid een passende jongleer-act vinden. Kortom, wij denken graag mee en houden altijd rekening met jouw wensen!

Chapeau Circusartiesten is je graag van dienst bij het zoeken van de juiste jongleur

Kortom, onze energieke jongleurs kun je inhuren voor een ervaring waarin je continu van de ene in de andere verbazing valt. Naast jongleurs is het bij Chapeau Circusartiesten ook mogelijk om circusartiesten in te huren met andere disciplines zoals steltlopers, vuurspuwers, goochelaars, koorddansers en nog veel meer! Benieuwd naar ons team van andere artiesten of een aantal van onze klanten? Of wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn?

Bel gerust eens met Jelte (06 5558 1597) of Jasper (06 3058 6113) voor meer informatie.  Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd naar jelte@circusartiest.nl.