Steltlopers – echte eyecatchers

 

Steltlopers zijn echte eyecatchers en vallen altijd op omdat ze met kop en schouders boven alles en iedereen uitsteken. Deze aandachttrekkers zetten alles op stelten. Doordat de steltlopers op metershoge stelten lopen grijpen ze altijd de aandacht van het publiek en zijn ze onmisbaar. Ons team steltlopers is erg breed en zijn te boeken in ontzettend veel soorten, maten, en thema’s.

Neem contact met ons op voor het inhuren van een (of meerdere) steltloper!

 

Waarom een steltloper? 

Van oorsprong was steltlopen bedoeld om door ondergelopen land heen te banjeren of om arbeid te verrichten op kleine hoogtes. Tegenwoordig worden steltlopers voornamelijk gebruikt voor circus, entertainment, promotie en acrobatiek.

Ook al leven steltlopers een aantal meters hoger dan het gewone volk, uit de hoogte gedragen ze zich nooit. Het bijzondere aan steltlopers is vaak de persoonlijke en ludieke benadering naar het publiek toe. Met grote stappen en excentrieke kleding zijn de steltlopers bezig om de aandacht van het publiek te trekken. De mogelijkheden zijn gevarieerd en de steltlopers kunnen bijvoorbeeld bezig zijn met jongleren, ballonfiguren maken, flyers uitdelen of andere promotieactiviteiten uitvoeren zoals met een reclamebord lopen. Doordat steltlopers zoveel opvallen zijn ze goed in het houden van de aandacht wat jouw amusement of promotie ten goede komt.

Circusartiest huren?Steltloper huren via Chapeau Circusartiesten

Wanneer je een steltloper via Chapeau Cirscusartiesten boekt zijn er flexibele mogelijkheden. Een optreden van de steltlopers duurt gemiddeld  3 x 40 minuten. Heb je behoefte aan 1 steltloper? Dat kan! Wil je er liever een aantal huren? Ook geen probleem! Wij willen jou een zo eerlijk en kwalitatief hoog mogelijke circusbeleving geven en denken daarom altijd met jouw wensen mee.

Case: steltlopers bij winkelcentrum via Chapeau Circusartiesten

De winkeliersvereniging in Zeist had behoefte om het winkelcentrum extra onder de aandacht te brengen. Dit wilden ze graag organiseren op een zaterdag. Chapeau Circusartiesten heeft hier voor de invulling en entertainment gezorgd. Er hebben onder andere acrobaten opgetreden, er vond een vuurshow plaats en er was ruimte voor een circusspeelplaats. Daarnaast was er de mogelijkheid om het gezicht te laten schminken, werd er popcorn en suikerspinnen uitgedeeld, en was er een decoratiepakket. Een van de hoogtepunten van de zaterdag waren de steltlopers die overal boven uitstaken in ludieke outfits en goed de aandacht van het publiek wisten te houden. Door persoonlijke en grappige benadering van de steltlopers liepen de mensen in het winkelcentrum allemaal met een grote glimlach. Bekijk hier nog meer cases, mogelijkheden voor verschillende soorten evenementen en artiesten.

 Steltlopers bij Chapeau

Look & feel van een steltloper

Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden voor de outfit van de steltlopers. Dit hangt namelijk af van het soort evenement waar je ze graag ziet langskomen. Voor elke gelegenheid zijn er verschillende kostuums mogelijk. Zoek je bijvoorbeeld een steltloper voor:

Voor elk evenement dragen de steltlopers geschikte pakken! Zie de foto’s om een sfeerimpressie te krijgen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Jelte (06 5558 1597) of Jasper (06 3058 6113).