Chapeau Artiesten | info@circusartiest.nl | 06 – 5558 1597

Over Chapeau

Chapeau Circusartiesten helpt om de juiste invulling te bieden voor alle soorten evenementen. Ben je op zoek naar een enkele artiest, of een volledige invulling van je circusthema voor bijvoorbeeld een straatfeest, jubileum of winkelopening? Chapeau denkt graag met je mee!

Met ruim 40 jaar ervaring in het circus hebben wij heel veel verschillende soorten circusacts langs zien komen, en zelfs nu hebben wij nog niet alles gezien! Dit laat zien hoeveel het circus te bieden heeft, maar ook hoe moeilijk het kan zijn om tijdens het organiseren van een evenement te bedenken welke artiest perfect is voor jouw evenement. En hoe vet is het om een keer out of the hoed te denken. Chapeau helpt jou om net iets meer uit je evenement te halen! Neem een kijkje bij de artiesten en neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij de afgelopen jaren allemaal hebben gezien aan shows of gewoon nieuwsgierig naar het bestaan als circusdirecteur? Geef ons een belletje!

Chapeau is…

Over ons

Jasper

Circusdirecteur

Als leerling van een kindercircus begon ik mijn circuscariere. Na een aantal jaar vol lessen en voorstellingen ging ik van les krijgen naar les geven wat resulteerde in een eigen circusschool in Utrecht en uiteindelijk ook in een rondreizend circus in de zomerperiode. Wanneer je dagelijks werkt met circus komt de vraag of je niet nog een artiest kent voor een feestje of festival regelmatig langs. Zo ontstond langzaam het idee voor een kwalitatief en eerlijk artiestenbureau.

Over ons

Jelte

Circusdirecteur

Toen ik vier jaar werd kwam ik voor het eerste in aanraking met het circus. Na het zien van een prachtige circusvoorstelling was ik verkocht en hier begon mijn ‘circus-carrière’. Na ruim 15 jaar trainen en voorstellingen maken werd het tijd voor iets nieuws en ben ik les gaan geven aan kinderen. Uit mijn passie voor het circus en het organiseren van evenementen is het idee voor Chapeau ontstaan. Wij willen in samenwerking met de klant het circus toegankelijk maken! Dit kan bijvoorbeeld met een prachtige vuurshow tijdens je straatfeest of een groep van artiesten die hun kunsten laten zien tijdens een festival. Chapeau wil de echte circusbeleving neerzetten voor een eerlijke prijs voor klant en artiest! Neem een kijkje op de website en zie wat we voor jou kunnen betekenen.

Wist je dat....

Weetje 1

Jasper de circusdocent van Jelte was bij het kindercircus.

Weetje 2

De opmerking “Daar neem ik mijn hoed voor af” afkomstig is van publiek dat net naar artiesten van Chapeau heeft staan kijken.

Weetje 3

Hoeden ook gebruikt kunnen worden als circusattribuut? Veel jongleurs gebruiken hoeden in hun acts. Interesse? Neem even contact op!

Jasper en Jelte zijn gek op leuke ideeën!

 

We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.  Met onze jarenlange ervaring in de circuswereld, hebben we een groot netwerk opgebouwd, waarmee we bijzondere artiesten, thema’s of combinaties kunnen realiseren. Voor vrijwel ieder budget is er een invulling te vinden.