Goochelaar inhuren doe je via Chapeau Circusartiesten

 

Bij Chapeau Circusartiesten denken wij samen mee over de perfecte invulling van jouw feest of event. Ons team goochelaars zorgt altijd voor een bijzondere en magische ervaring die niet snel vergeten wordt. Entertainment op top niveau, keer op keer. Onze goochelaars krijgen er energie van om het publiek te verrassen met vingervlugge trucs en een spetterende show neer te zetten. Bij Chapeau Circusartiesten hebben wij goochelaars met een repertoire voor zowel een jong als oud publiek. Deze zijn in te huren voor allerlei soorten evenementen en feesten op elk mogelijke locatie. Tijdsduur en thema zijn af te stellen op specifieke wensen. Wij staan garant dat onze goochelaars elke keer weer het ijs breken, en de sfeer verhogen!

Neem contact met ons op voor het inhuren van een goochelaar! 

Voor welk soort evenementen kan ik een goochelaar inhuren bij Chapeau Circusartiesten? 

Ons team goochelaars is in te zetten voor iedere gelegenheid zoals bijvoorbeeld:

Soorten Goochelaars bij Chapeau Circusartiesten  

Zolang het element goochelen erin zit, hebben wij de juiste entertainment voor jou. Goochelaars zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. De 3 meest geboekte goochelacts zijn hieronder beschreven. Zoek je echter een ander soort goochelaar? Wij bespreken graag jouw wensen om je de perfecte act te bezorgen.

Podiumgoochelaars
Podiumshows laten zich kenmerken door veel sensatie, spanning, interactie, humor en grote illusies. Onze podiumgoochelaars zorgen voor spectaculaire acts voor grote groepen. Deze goochelaars zijn ideaal voor bijvoorbeeld de opening of afsluiting van een evenement

Kindershows
Direct bij opkomst hebben de kinderen alleen nog maar oog voor de goochelaar. Kinderen genieten altijd op en top van deze unieke ervaring. Kindershows duren gemiddeld 15-45 minuten. In hoog tempo met veel interactie en humor maken de goochelaar en de kinderen veel plezier met elkaar. Vaak is het zo dat de kinderen tijdens de show de goochelaar mogen helpen met trucs. Deze ervaring blijft ze heel lang bij.

Tafelgoochelaars
Tafelgoochelen wordt ook wel close-up magic genoemd. Dit houdt in dat de goochelaar zich mengt in het publiek en telkens bij een tafel of een klein clubje aansluit om een korte truc te laten zien. De trucs zijn kort, maar wel met grote impact. Deze vorm van goochelen is erg interactief en het publiek zit er bovenop. Persoonlijk contact is een ontzettend sterk element. Doordat de goochelaar op enkele centimeters afstand is, staat het publiek vaak nog meer versteld door de vliegensvlugge acts. Er ontstaat vaak een samenspel met het publiek  wat het extra leuk maakt. Deze intieme momenten zorgen voor een betoverend resultaat.

Chapeau Circusartiesten heeft een vol team van artiesten  

Kortom, onze energieke goochelaars kan je inhuren voor een ervaring waarin je continu van de ene in de andere verbazing valt. Naast goochelaars is het bij Chapeau Circusartiesten ook mogelijk om circusartiesten in te huren met andere disciplines zoals vuurspuwers, steltlopers, koorddansers en nog veel meer! Benieuwd naar een aantal van onze klanten of ons team andere artiesten? Of wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Bel gerust eens met Jelte (06 5558 1597) of Jasper (06 3058 6113) voor meer informatie.  Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd naar jelte@circusartiest.nl