Vuurspuwer huren 

 

Vuur en vuurspuwers blijven jong en oud enorm fascineren. Op zoek naar een gave act met vuurspuwers? Voor iedere gelegenheid hebben we interessante mogelijkheden. Een mysterieuze act of liever iets humoristisch? Alles kan. Bij Chapeau Circusartiesten denken wij flexibel met jouw wensen mee.

Neem contact met ons op voor het inhuren van een vuurspuwer! 

Vuurshow boeken

Vuurspuwers zorgen altijd voor een spannende vuurshow. Onze vuurspuwerartiesten zijn echt een toevoeging om extra energie en beleving te geven aan een evenement of festival. Doordat de toeschouwers echte vlammen zien en de warmte zelf voelen is er gegarandeerd spanning en enthousiasme op het event.

Veilige vuurshows

Ons team vuurspuwers zijn allemaal professionals en hebben stuk voor stuk veel ervaring. De vuurshows kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Ondanks dat de vuurshows vol spanning zitten zijn ze wel veilig en ben je bij ons in goede handen.

Hoe lang duurt de act van de vuurspuwer

Een act heeft geen vaste tijdsduur, maar we kunnen samen een passende vuurshow uitwerken die goed aansluit bij het event dat jij voor ogen hebt. Meer
dere korte optredens of juist een langere show van een vuurspuwer is mogelijk.

De act van de vuurspuwer is eigenlijk een complete vuurshow met meerdere spannende acts. Denk hierbij aan:

  • Vuureten: een spannend onderdeel met grote vlammen.
  • Vuurjongleren: de vuurspuwer jongleert met meerdere brandende fakkels.
  • Vuurdiabolo: geen brandende fakkels maar dit keer een brandende diabolo.
  • Vuurpoi: een prachtige act waarbij de vuurspuwer brandende cirkels om zichzelf creëert.

Door deze variatie aan acts met vuur vermaakt het publiek zich continue en is het gegarandeerd een succes.

Voor welk soort evenementen kan ik een vuurspuwer inhuren bij Chapeau Circusartiesten? 

Ons team vuurspuwers kan je inhuren voor verschillende evenementen. Zoals:

Vuurspuwers  boeken doe je bij Chapeau Circusartiesten

Kortom, onze energieke vuurspuwers kun je inhuren voor een ervaring waarin je continu van de ene in de andere verbazing valt. Naast vuurspuwers is het bij Chapeau Circusartiesten ook mogelijk om circusartiesten in te huren met andere disciplines zoals goochelaars, steltlopers, koorddansers en nog veel meer! Benieuwd naar een aantal van onze klanten of ons team andere artiesten? Of wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Bel gerust eens met Jelte (06 5558 1597) of Jasper (06 3058 6113) voor meer informatie.  Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd naar jelte@circusartiest.nl.