Circusartiesten inhuren doe je via Chapeau Circusartiesten

 

Circusartiest inhuren? Bij Chapeau Circusartiesten zit je goed! Wij hebben een groot portfolio aan verschillende circusacts beschikbaar waarmee we de invulling van jouw event of feestje tot een groot succes maken. Onze toegewijde professionals hebben circusbloed en hebben maar één doel: zorgen voor sensatie en een magische dag of avond! Onze circusartiesten springen meteen in het oog van jong en oud.

Circusartiesten portfolio

Bekijk hier ons portfolio aan verschillende artiesten. De volgende circusacts zorgen altijd voor een verpletterende indruk:
Daarnaast hebben wij ook acrobaten, Chinese paal dansers, tissu-artiesten, diabolo artiesten, eenwielfietsers, clowns, jongleurs, koorddansers, strap acts en trapezeacts. Dit zijn onze meest gevraagde acts. Mocht u toch een andere circusact in gedachten hebben, of een artiest zoeken die hier niet bij staat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of we u tóch kunnen verblijden met de door jou gewenste act.

Artiest huren

Circusartiesten voor allerlei evenementen

Boekingsbureau Chapeau Circusartiesten denkt altijd mee om jouw evenement helemaal naar jouw wensen in te vullen. Shows zijn voor jong en oud en het aanbod van shows is ontzettend divers. Wij geven bijvoorbeeld circus invulling aan de volgende evenementen:

  • Feestdagen
  • Festival
  • Straat- en Buurtfeesten
  • Winkeliersvereniging

Maar ook voor andere events zijn onze circusartiesten natuurlijk in te huren. Denk aan kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, winkelpromoties, en meer. Je kunt hier je wensen aangeven qua planning, locatie, tijd, etc.

Voorbeeldcases van Chapeau Circusartiesten

Bij Chapeau circusartiesten hebben wij al ontzettend veel leuke evenementen meegemaakt! Een aantal kleine voorbeelden zijn:
  • Vier artiesten met verschillende artiesten hebben een spetterende show neergezet in samenwerking met het Zuidpark theater
  • Onze jongleurs, goochelaars en vuurspuwers op de bbq van een sportclub.
  • Steltlopers, acrobaten, een vuurshow, circusspeelplaats, schminken, suikerspinnen en popcorn tijdens de opening van een winkelcentrum door de winkeliersvereniging Zeist

circus jongleur

Over Chapeau Circusartiesten

Boekt u bij ons? Dan bent u gegarandeerd van professionele artiesten met liefde voor het vak. Oprichters Jasper en Jelte zitten al jaren in het vak en zijn al van kleins af aan betrokken bij het circus. Lees hier het achtergrondverhaal van de twee jonge enthousiaste oprichters.

Neem snel contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij denken graag flexibel mee en ons is (bijna) niets te gek! Ons doel: op en top circusvermaak om uw evenement of feest compleet te maken! Dat is onze passie.

U kunt ons bereiken door het contact formulier in te vullen, ons te mailen, of gewoon lekker te bellen. Wij proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen om al je vragen te beantwoorden en wensen te bespreken. Wij zijn gek op leuke ideeën!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 E-mail

info@circusartiest.nl

 Bezoekadres

Chapeau Circusartiesten
Koningin Wilhelminalaan 4c
3527 LD Utrecht

 Bedrijfsgegevens

BTW nr NL0047225456
KVK nr 856298736