Acrobaat inhuren?

 

Chapeau Circusartiesten werkt samen met een heleboel verschillende acrobaten. Deze artiesten zijn (meestal als duo, maar ook mogelijk in grotere aantallen) in te zetten tijdens veel verschillende evenementen. De acrobaten stelen altijd de show doordat ze van alle markten thuis zijn. Er is ontzettend veel timing, samenwerking en balans nodig om een uitstekend afgestemd samenspel te creëren. Onze acrobaten zorgen gegarandeerd voor een spetterende show! Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor het inhuren van acrobaten via Chapeau Circusartiesten.


Acrobaten in allerlei thema’s en kleuren

Het is mogelijk om acrobaten in te huren in verschillende thema’s en kleuren. Zo kun je goed matchen met jouw wensen. Wij denken altijd flexibel mee in de mogelijkheden om jouw evenement zo succesvol mogelijk te maken. Wij zeggen weleens: bij ons is (bijna) alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan acrobaten tijdens een gala of podiumshow. Maar ook wanneer onze acrobaten rondlopen in een winkelcentrum of pretpark trekken ze moeiteloos de aandacht. Bovendien is er qua stijl en aankleding veel mogelijk. Benieuwd of we ook aan jouw wensen kunnen voldoen? Neem contact op met circusdirecteuren Jelte of Jasper voor meer informatie over de mogelijkheden.


Uit welke elementen bestaat acrobatiek?

Acrobatiek is het ten uitvoer brengen van exceptionele stunts wanneer het gaat om bewegingskunsten met het lichaam. De belangrijkste aspecten in deze discipline zijn het samensmelten van balans, coördinatie en behendigheid. Er komen meerdere elementen samen zoals dans, (spier)kracht, lucht, dynamiek, muziek en vloeiende bewegingen. Het bundelen van deze elementen zorgt voor sensationele lichaamskunsten.
Daarnaast is acrobatiek ook een bundeling van een aantal elementen uit dans-, vecht- en rensporten.


Wat is belangrijk voor een stabiele en sterkte acrobatiek show?

Onze acrobaten weten als geen anders dat deze discipline staat of valt bij een goede samenwerking. Acrobaten maken een weergaloze show door onder meer te gooien, springen, vangen, klimmen en balanceren. Er wordt continu gezocht naar manieren om zo weinig mogelijk kracht te gebruiken, door op de beste manier samen te werken. Vertrouwen, communicatie, inzicht en concentratie staan hierin centraal.


Van act tot volledige show

Onze acrobaten zullen je verbazen met een prachtige show, of dit nou een openingsact of een volledige show is. Daar zijn wij van overtuigd!
Zoekt u toch een andere circusartiest voor uw show of evenement? Bekijk dan hier ons portfolio met alle mogelijke artiesten op een rijtje.


Over Chapeau Circusartiesten

Met ruim 40 jaar ervaring in het circus hebben wij, Jelte en Jasper, heel veel verschillende soorten circusacts zien langskomen. Allebei hebben wij ook een achtergrond in het kindercircus en hier is onze passie voor dit vak begonnen. Wij weten als geen ander wat er mogelijk is en hoeveel indruk een circusact kan achterlaten bij een publiek. Hier draait het allemaal om. Wij vinden het belangrijk om samen met jou het meeste uit jouw evenement te halen.
Bel Jelte via 06-5558 1597 of stuur een mailtje naar jelte@circusartiest.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.