Circusact inhuren doe je via Chapeau Circusartiesten

 

Op zoek naar een spectaculaire circusact voor een feest of evenement? Chapeau circusartiesten is een boekingsbureau waar je diverse circusacts kunt inhuren. Voor uiteenlopende evenementen denken wij graag met je mee! Onze professionele circusartiesten hebben passie voor het vak en desondanks te boeken voor een toegankelijke prijs.

Vind een circusact die bij je pastCircusact inhuren

Als je al eens naar een circus bent geweest weet je dat er in een circusvoorstelling verschillende circusnummers worden beoefend. Onze circusacts lopen uiteen van goochelacts tot vuurspuwers. Bovendien verhuren wij zowel acrobaten als humoristische acts. Niets is te gek! Deze circusacts zijn namelijk speciaal ontworpen om de bezoekers te verwonderen. Zo hebben wij al menig mens en kind de longen uit hun lijf zien lachen om onze clownerie. Maar ook met open mond zien kijken naar vingervlugge trucs van onze goochelaars.

Circusact huren via Chapeau Circusartiesten

Chapeau circusartiesten brengt je bij het juiste circus entertainment. Wij hebben namelijk verscheidene circusartiesten te huur voor vrijwel alle doeleinden. Zij zorgen altijd voor een unieke en sensationele dag of avond. Dus zoek niet verder als je op zoek bent naar goochelaars, steltlopers, jongleurs, tissu-artietsen of een andere spetterende circusact.  Samen met jou kijken we hoe we jouw event het beste kunnen invullen.

 

Onze circusartiesten zetten de meest daverende circusacts voor je neer. Zij hebben al vele jaren ervaring op het podium. De ene dag staan ze als hoofdact in de stadsschouwburg en de volgende dag zorgen ze op een evenement voor het entertainment. Het zijn enthousiaste professionele circusartiesten die niets liever doen dan optreden.

Wil je meer informatie over onze verschillende circusacts? Hier vind je informatie over al onze circusartiesten!

Voor welk soort evenementen kan ik een circusact aanvragen bij Chapeau Circusartiesten? 

Bij chapeau circusartiesten staanCircusact inhuren wij open voor ieder event dat u op de planning heeft staan. Bekende gelegenheden zijn bijvoorbeeld:

Maar alles is mogelijk, van jubileum tot bruiloft en van bedrijfsfeest tot receptie. Als boekingsbureau voor circusartiesten zorgen wij dat we samen de juiste invulling vinden voor jouw event.

Waar het allemaal begon

Liefde voor het Circus! Daarnaast zagen oprichters Jasper Riedeman en Jelte Müller een toenemende vraag naar circusartiesten voor evenementen. Daar konden ze wel wat mee! Zeker met vele jaren aan ervaring in het circus als circusdirecteur, -artiest en -docent. Daarom helpen ze je nu graag meer uit jouw evenement te halen.

Chapeau Circusartiesten voor spectaculaire circusacts

Dus ben je net zo enthousiast over circus geworden als wij? Wij denken maar al te graag met je mee over jouw event. Onze te gekke circusacts kunnen hier net de extra wauw factor aan geven. Neem een kijkje naar wat we al gedaan hebben voor onze klanten, ter illustratie van onze mogelijkheden. Toch nog andere vragen? Naar bijvoorbeeld de mogelijkheden en kosten? Neem vooral contact met ons op wanneer je interesse hebt in één of meerdere circusartiesten. Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen via: 06 5558 1597 (Jelte) of 06 3058 6113 (Jasper). Geen tijd om te bellen? Een mail sturen kan natuurlijk ook naar: jelte@cirucusartiest.nl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 E-mail

info@circusartiest.nl

 Bezoekadres

Chapeau Circusartiesten
Koningin Wilhelminalaan 4c
3527 LD Utrecht

 Bedrijfsgegevens

BTW nr NL0047225456
KVK nr 856298736